Operátor Blog

Az operátorok élete

Friss topikok

  • Zsolt_T3: Szia! köszi a SIKU linket! Kipostoltalak ha esetleg érdekel itt megtudod nézni :) matchboxzsolt.b... (2013.01.19. 05:15) NET!!
  • KennyM: Nekem mondod... én lassan ott tartok, hogy bemegyek egy erre szakosodott egyetemre, és kérem az óv... (2012.02.16. 20:50) Erzsébet Utálvány
  • MR_G: @k_ugynok: 1. alkalommal, mikor jött, közöltem vele, hogy a közeljövőben nem szeretnék a múltkorih... (2012.01.29. 17:41) Ez kiverte...a biztosítékot is
  • Ramm ( a RAMMSTEIN-os ): És gondolom ingyen tanul, mert az ilyennek 200 plusz felvételi pont is járni szokott :/ Ha valaki ... (2011.12.07. 17:00) Ezt nem értem...
  • Ramm ( a RAMMSTEIN-os ): Ilyenkor mindig elgondolkodok: Nem lehet, hogy szándékosan nézetik meg az illetővel a dokumentumot... (2011.06.11. 15:53) csodakuki #2

Ez kiverte...a biztosítékot is

2012.01.25. 00:14 MR_G

Ha már KennyM kollégám emlegette a munkáját félbehagyó, ámbár nagyon befejezni óhajtó vendéget, akkor íme a sztori, egyenesen tőlem. 

 

Ezt azért a biztonság kedvéért kiteszem, mert a történetemben egyesek számára feldolgozhatatlan sorok jelenhetnek meg! :)

 

 

Amennyiben nem múltál el 18, akkor a következő kis videó megtekintését ajánlom, és sehova lejjebb! :P:D

Mivel ezt olvasod, így már tuti nagykorú vagy, szóval akkor belekezdek a történetbe! :)

Bejön egy srác, amolyan "kihaénnem macsó" fazon. Szeretne gépezni. Jól van, vigyél egy azonosítót, majd ülj le egy géphez! Vagy 5 gépnél megfordult, mire megtalálta a számára szimpatikus helyet...igen a sarokban, ahol a monitort el lehet úgy fordítani, hogy ne lássák, mit is művel. Vett magához egy fejhallgatót, és elvolt, vagy el lett volna, vagy tudjátok mit, a végén majd eldöntitek! Szokásom, hogyha több vendég is távozik géphasználat után, akkor körbejárok betolni a székeket (mert ugye azt otthon nem tanítják, hogyha felkelsz, a széket told be magad után...), megigazítani mindent, rendet tenni (némelyik vendég képes akkor disznóólat csinálni 15-20 perc alatt, hogy hajjajj!). Na de vissza a történethez. Éppen egy ilyen "tegyünk rendet" körutamat jártam, amikor észrevettem, hogy a haver pornót néz. Ezzel még nem lett volna semmi baj, mert befelé fordítva a monitor, füles rajta, szóval elvileg senkit nem zavar, habár hatalmas parasztságnak tartom. A problémám ott kezdődött, hogy a csávó a kishaverját kényeztette (bakker de szépen megfogalmaztam :D). Odamentem mögé, és csak annyit közöltem vele udvariasan, hogy jó lenne ha befejezné. Gondoltam veszi a lapot, és elrakja a szerszámot, de nem. A következő körben, nem voltam ilyen kifinomult, egyértelműen a tudtára adtam, hogy tegye el a farkát, de kurva izé kibeba...tt gyorsan, majd jelentkezzen ki, fizessen, és menjen a jó büdös francba, különben kihívom a rendőröket közszeméremsértésért (és még dobálózok egy ilyen primitívnek ily bonyolult szavakkal...jajj :D)! Ekkor jött a KennyM által említett "Nem fejezhetem be?" kérdés. Nem b+!! Még egyszer nem mondom el! Kilépés, és tünés!! Vehette a lapot, hogy nem viccelek, mert tette, amit mondtam neki. Fizetett, de utána még a WC-re elment...gondolom befejezte a munkát, amit én aljas módon félbeszakítottam... Végzett, és azért azt még megkérdezte, hogy tulajdonképpen mi a bajom? Miért is beszéltem így vele (jelzem, hogy itt a blogban azért eléggé cenzúrázva írtam le a mi kis párbeszédünket)? Erre csak annyit feleltem neki, hogy ugye nem szeretné, hogy ennyi vendég előtt hangosan kimondjam, hogy a farkadon kívül, nálam a biztosítékot is kiverted, szóval heló! Az ominózus incidensünk óta, ha bejön és éppen én vagyok műszakban, akkor csak lefelé meredő tekintetén és foghegyről elejtett köszönésén kívül más kommunikációnk nemigen van.

A bejegyzés trackback címe:

https://opblog.blog.hu/api/trackback/id/tr203745643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

k_ugynok 2012.01.27. 16:22:05

Bakker ezek utan beengeded? :)

MR_G 2012.01.29. 17:41:21

@k_ugynok: 1. alkalommal, mikor jött, közöltem vele, hogy a közeljövőben nem szeretnék a múltkorihoz hasonló incidens miatt szólni, mert ki lesz tiltva! Azóta nem fordult elő..! :)
süti beállítások módosítása